Eerder berichte ik al over de kerst show in Intratuin in Almere en stipte ik ook al even de Riverdale kerst 2012 collectie aan. Toch kan ik het niet laten om even apart op Riverdale in te zoomen, want ook dit jaar hebben ze weer een prachtige kerst collectie. Dit jaar lijkt de kerstcollectie uit twee delen te bestaan en dat is het rood met wit en het houtsoort gedeelte. Los zijn de twee erg mooi, maar door elkaar zijn ze ook prima te combineren.

Rood en wit

In het rood met witte thema zitten een aantal prachtige voorwerpen waaronder de lantaarntjes, de hartjes voor in de boom, de kerstboom waarin allerlei voorwerpen geplaatst kunnen worden en de namen waar riverdale om bekend staat. Persoonlijk vindt ik de rood met witte combinatie erg leuk en helemaal van deze tijd! Bekijk hieronder de foto’s welke ik heb genomen.

Riverdale kerst 2012 rood met wit

Riverdale kerst 2012 rood en wit

Kerst riverdale kerstboom

Houtsoort

Het houtsoort roept wat meer de gevoelens op van een gezellig met de hele familie in een charlet in oostenrijk met de open haard aan. Het houtsoort geeft mij dan ook iets meer het echte kerstgevoel en heeft net zoals bij het wit en rood een paar echt leuke kerst voorwerpen.De kerstman vindt ik persoonlijk de leukste van de hele kerstcollectie, maar bij de houtsoort is de kerstboom ook erg leuk. Bekijk hieronder de riverdale kerscollectie 2012 hout.

riverdale kerst 2012 hout

riverdale kerst 2012 hout

Combinatie

Het mooie aan deze twee thema’s is dat ze prima samen gaan en dit ook mijn voorkeur heeft. De wat oudere sfeer samenbrengen met de moderne geeft een prachtig plaatje. Combineer er dus rustig op los, want eigenlijk past de gehele collectie prima bij elkaar. Ook dit jaar zou ik gerust de gehele kers collectie willen aanschaffen, maar hangt er toch wel een redelijk prijskaartje aan Riverdale en zal ik het moeten doen met een aantal voorwerpen. Maar plaatje kijken kost niks dus kijk gerust de laatste paar plaatje rustig door.

Kerst riverdale 2012

Wat vindt jij van de Riverdale kerst collectie ?