De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dus dat Sinterklaas en de Kerstdagen er weer aankomen. Voor iedereen is dit een gezellige periode met familie en vrienden. In 2016 zal het niet anders zijn en is het dus van belang om je goed voor te bereiden zodat je optimaal de feestdagen in gaat!

Versiering

Het is slim om al op tijd te beginnen met het zoeken naar versiering voor zowel Sinterklaas als Kerst. Rond de feestdagen is het vaak erg druk in de winkels en zijn de artikelen die je misschien mooi vindt al verkocht. Begin daarom op tijd zodat je de mooiste dingen in huis kunt halen! Begin met het versieren voor Sinterklaas net voor dat de Sint het land in komt. Zo kun je hem uitnodigen en zullen de kinderen dit ook leuk vinden. Kerstversiering kan al worden opgehangen als de Sint uit het land is. Zo heb je een mooie overbrugging en blijft het gezellig thuis.

Surprises

Tijdens Sinterklaas en Kerst worden er ook weer veel surprises gemaakt voor elkaar. Zorg ervoor dat je op tijd begint met lootjes trekken zodat iedereen op tijd kan beginnen met het maken van zijn of haar surprise. Bedenk wat je graag als cadeautje zou willen, stel een budget vast en spreek met elkaar af of je er een origineel en persoonlijk gedicht aan toe wil voegen. Als dit allemaal is afgesproken dan kan het feest beginnen. Stel een datum vast en succes met je surprise maken!