Heerlijk om weer even in de kersttrends van 2015 te duiken. Eerlijk is eerlijk de kersttrends van dit jaar komen vrij veel overeen met die van vorig jaar en natuurlijk zijn er altijd trens welke altijd in zijn. Zo is wit met rood natuurlijk het echte kerstgevoel en is dit altijd goed. Hieronder ter inspiratie een drie kersttrends welke je toch even moet bekijken.

Scandinavische sfeer

De Scandinsvische sfeer wint steeds meer populairiteit in ons land en is ook zeker met de kerst niet weg te denken. De rustgevende uitstraling van zwart, wit en grijs in combinatie met natuurlijk elementen blijken ook voor de kerst een echte aanrader. Versier je kerstboom met houtelementen of doe er leuke kopere sterren in.

kerst witSource: Pinterest.com

Pepermunt with a twist

Eigenlijk draait het hier om wit, wit en nog eens wit. Natuurlijk in combinatie met prachtig rood en een beetje groen, maar wit is de basis. Het doet een beetje aan de scandinafische sfeer denken alleen gebruik je hier echt kerst sfeerkleuren. Wees niet bang dat het met wit kill en niet gezellig wordt, want juist door de kleuren rood  en groen en het gebruik van kaarstjes doet jouw woonkamer omtoveren tot een heerlijke kerstkamer.

kerst rood + witsourche:WeHeartIt

Ijspret in huis

Blauw wordt een van de kerstkleuren van 2015. Blauw is eigenlijk een onwijs makkelijk kleur om mee te combineren. Zo kan je blauw heel makkelijk met natuurlijke elementen combineren en is het dus voor de kerst zeer geschikt. Had je dus vorig jaar nog houtelementen over dan kan je deze gerust meenemen in deze trend.

blauw winter vtwonenSource: vtWonen