Een heerlijke knus en warm familiegevoel zoals je dit verwacht in een warme charlet in Oostenrijk met een prachtig wit landschap. Een houten interieur versiert met traditionele kerstversiering in rode, witte, gouden en bruinen tinten. Dit is Alpine Chique deze landelijke stijl van kerstversiering is dit jaar een ware kerst trend.

Een mix van oude elementen met een touch van de nieuwste details is misschien ook wel een goede omschrijving of een oude houten schuur met een touch van een moderne vrouw. Houten harten met een flitsend detail, een hertenkop, een houten krans met glitters en sterren of een mooi stuk nepbond alles is te gebruiken met Alpine Chique. Met deze trend kan je ongelofelijk veel kanten op gaan zolang je maar oud met nieuw combineert.

Zelf aan de gang met Alpine Chique

Doordat er met Alpine Chique zoveel mogelijk is, is het erg leuk om hier zelf mee aan de gang te gaan. Pak eens een oude slee of oud paar skie’s en betover deze met de mooiste nieuwe details. Om het nog gemakkelijker te maken leg voor je open haard een nep bond en je geeft meteen al een echt Alpine Chique twist aan je huis. Gezellig met ze alle lekker bij de open haard met een bakje chocomelk en het feest kan beginnen.