Afgelopen woensdag avond was de opening van de kerst collectie in tuincentrum Intratuin in Almere. Helaas kon ik die dag niet, maar vandaag heb ik met heel veel plezier een bezoekje gebracht aan dit tuincentrum. Voor een tuincentrum is de kerstcollectie behoorlijk groot, maar het meest spraakmakende is het kerstdorp welke ze daar hebben gebouwd. Het kerstdorp van 7 bij 5 (gokje) meter is tegen een berg op gebouwd waar een trein langs omhoog rijdt en een skilift op en neer gaat. Echt alles wat je kan bedenken bestaat in dit dorp; een pleintje, een kermis, een piste, een markt en ga zo maar door. De vele onderdelen in het dorp zorgen er al gauw voor dat je helemaal wild wordt van alle ideeen. Ik heb me dan ook echt moeten inhouden om niet een geheel nieuw kerstdorp aan te schaffen. Toch heb ook nu weer een kleine aankoop gedaan voor mijn kerstdorp, namelijk twee rijtjes mini lampjes.

Bekijk hieronder enkele foto’s van het kerstdorp

Kerstdorp intratuin

Kerstdorp intratuin

Kerstdorp intratuin

Kerstdorp intratuin

Na het kerstdorp stap je in een vrolijk versierde hal met allerlei kerstthema’s. De verschillende kerstthema’s zoals wit, rood, Riverdale, Cupcake, Kids en ga zo maar door is ook weer prachtig opgezet en je ziet dat hier veel tijd in is gestoken. Door de vele verschillende thema’s kon ik niet echt een kersttrend ontdekken, maar het viel me wel op dat er veel grote voorwerpen in de bomen hingen. De afwisseling tussen grote onderdelen en de wat kleine zorgen voor een speelse en erg leuk boom en ik ben er dan ook wel fan van.

Bekijk hieronder foto’s van de verschillende thema’s.

winter wonder land

kerstballen

Christmas

Riverdale

Riverdale kerst

Kerstboom

De leukste kerstcadeaus
Categories: Algemeen

2 Responses so far.

 1. anybody zegt:

  erg leuk stukje!
  leuk om te horen dat de kerstshow gewaardeerd wordt!
  er is door heel veel mensen hard aan gewerkt om dit te realiseren.
  Het zijn ook hele mooie foto’s foto’s geworden.
  Dank voor de reactie.

  • Wouter zegt:

   Wij hebben er in ieder geval erg van genoten en hebben gehoord dat de Intratuin in Duiven ook erg mooi is. Deze zullen we dus ook binnenkort op ons blog voorbij laten komen!

   Jullie in ieder geval heel veel plezier de aankomende tijd met de menigte welke jullie kerstshow komt bekijken, want dat is het zeker waard!

Leave a Reply