Wakker worden en naar buiten kijken over het witte landschap blijft één van de mooiste dingen van het jaar. Zeker met de kerstdagen duimen we allemaal op het witte goedje. Toch hoeven we dit jaar niet te wachten tot het witte goedje buiten licht, want wit is de kerstkleur van dit jaar! Wacht daarom lang en trek het wit naar binnen.

Landelijk wit

Een landelijke tint met wit is helemaal van deze tijd! Een krans in een grijstint met witte sneeuw, een kerstbal met een touw als haak of een houte kerstman met een witte jas alles van dit is helemaal in. De omschrijving zal je al gauw denk aan een Riviera Maison en misschien is dit ook wel een goede omschrijving. Het oude gevoel met een modern jasje van wit brengt de warmte weer helemaal terug in de huiskamers

landelijk wit kerstbal

Wit met ijsblauw

De moderne kant van kerst combineert wit met ijsblauw. Deze trend is een stuk moderner en strakker dan de landelijk versie, omdat hier vaak gebruik gemaakt wordt van doorzichtige en een ijzige effect. Ijskristallen, blauwe ballen met witte sneeuwvlekken en echt helder kerstverlichting past helemaal bij dit thema. Ook is bij dit thema nep sneeuw helemaal in.

Wit met zilver

Wit met zilver is nooit verkeerd en kan eigenlijk ieder jaar weer. Wit gespoten dennenappels met zilver glitters, glaze voorwerpen met witte sneeuw of sneeuwballen in je kerstboom. Zilver en wit maakt het erg gemakkelijk om te combineren en is altijd mooi.
Witte dennenappels kerst

Ik vindt het wit weer helemaal leuk deze kerst. Wat vindt jij ervan?