De winter van 2013 zal niet compleet zijn zonder de Chalet winter collectie van Ikea. Deze prachtige collectie zal je doen denken aan gezamelijk rond het vuur zitten, warme chocolade melk en knipperende sneeuw. De limited edition bestaat uit beddengoed, servies en warme kussens. Allemaal uigerust in rustgevende tinten waardoor het echte zwitsere gevoel zal overheersen. We zullen nog wel even geduld moeten hebben, want de Chalet winter collectie zal pas 3 December in de Ikea winkels liggen.

Rust

De Chalet winter-collectie van Ikea straalt vooral veel rust en warmte uit. Door de neutrale kleuren, de materiaal keuze als schapenwol en het oog voor detail doet de collectie al snel denken aan de Alphen. Comfort en rust staat dan ook in het middelpunt van deze prachtige collectie.

Rendier in het middelpunt

In de gehele collectie is het rendier het middelpunt. Op bekers, kommen, schalen, dekens en kussens is de silhouette van het rendier terug te zien. Het rendier geeft dan ook het ultieme kerstgevoel aan deze collectie.

Ideaal te combnieren

De wintercollectie van Ikea is dan ook prima te combineren met het hedendaagse interieure. Door de neutrale kleur en materiaal keuze is het in iedere woonkamer gemakkelijk te gebruiken en geeft het toch dat winterse gevoel. Doe bijvoorbeeld eens het schapenvacht voor de openhaard, Gooi de normale kussens van de bank en vervang deze door de kussens met het rendier of met de ruit en plaats wat leuke vliesdekens. Binnen no time verander je jouw woonkamer om een prachtige woonkamer met een warm en winterse uitraling!

Heb jij leuke voorbeelden van jouw inrichting thuis of gewoon leuke ideeen? Deel deze dan door een reactie achter te laten!