Elk jaar zijn er weer tal van kerstmarkten en activteiten in ons eigen landje, maar welke zijn er nou precies en wanneer? Wij zetten ze even op een rijtje voor je!

Margriet Winter Fair 2013

Zoals elke jaar is er ook dit jaar weer de Margrier Winter Fair 2013. De Winter Fair is een leuk dagje uit voor de mensen welke van de sfeer van de feestdagen en wintermaanden willen genieten. Op de Winter Fair kan je dan ook tal van activiteiten doen zoals workshops, modeshows, proeverijen en fantastische optredens van artiesten. Maar natuurlijk staat het kerstshoppen dik op nummer 1! Dit evenement wordt dit jaar voor de dertiende keer gehouden en is het grootste winterfeest van Nederland. Van vrijdag 15 November t/m donderdag 21 November ben je in de jaarbeurs van Utrecht van harte welkom!

Kerststad Valkenburg

Al jaren lang is Valkenburg misschien wel DE kerststad van Nederland. Met de Geementegrot en Fluweelengrot hebben ze dan ook twee kerstgrotten welke een en al kerst uitstralen. De stad is met de wintermaanden dan ook omgetoverd tot een waar kerststadje en met alle gezellig restaurantjes en kroegjes is het dan ook wel het kersthart van Nederland. Vanaf 15 November ben je van harte welkom! Wil je meer informatie bekijk dan snel deze brochure

kerstmarkt valkenburg 2013

Kerstcircus

Al tientallen jaren is het kerstcircus vaste prik voor vele mensen en ook dit jaar zijn er weer tal van. Zo kan je dit jaar naar Limburg, Eindhoven, Rotterdam (Ahoy), Amsterdam (Wereldcircus) en Nijmegen. Alleen het Wereldcircus in Amsterdam wordt elk jaar al tienduizenden keren bezocht en is een echte aanrader! Wil jij eens naar het kerstcircus? De meeste circussen zullen half december tot begin januari draaien.

Country & Christmas Fair

De Country & Cristmas Fair wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. Op dit evenement kan je meer dan 220 standhouders vinden waar alles wat met de kerst te maken heeft te vinden is. Met de ongelofelijk gezellig sfeer, de vuurkorven en het fantastisch eten en drinken hangt er een fantastisch sfeer. Wil jij dit kerstevenement bezoeken? Haarzuilens (vlak bij Utrecht) heet je van harte welkom van 20 t/m 24 november!