Lemax is wereldwijd het bekendste merk voor dorp’s verzamelers. Natuurlijk kennen we ook andere merken zoals het aantal jaar eerder verschenen Elfsteden, maar Lemax blijft toch altijd de warme gevoelens van de traditionele kerstdorpen oproepen.

Ook dit jaar is Lemax er weer ingeslaagd om een gevarieerde en leuke collectie op de markt te brengen. Zo zien we weer de traditionele huisjes, kermisattracteis en allerlei leuke kerst benodigheden. Natuurlijk zijn ook dit jaar weer verschilllende thema’s te verkrijgen.

Caddington Village Collection

DIt thema is gebassserd op de tijd van Victorian Era. Deze 19de eeuwse stijl straalt het echt kerstgevoel uit door de elegante woningen en het kleurrijke kleur gebruik.

Caddington Village

Vail Village

Gemaakt van zware stenen en dikke grenen planken. Vail Village is de ideale verzameling als je een zo natuurlijk mogelijk dorp op wilt bouwen. Dit thema gaat helemaal op tussen de bomen en bergen en valt op daar haar mooi activiteiten bij de huisjes.

vail village

Harvest Crossing

Harvest Crossing is een weerspiegeling van de hart en ziel van een amerikaans dorp. Dit traditionele boeren dorp bevat unieke restaurantjes, boerderijen en een unieke kerk.
Harvest Crossing

 

Ben jij een echt Lemax verzamler en heb jij leuke foto’s welke je wilt delen met andere dorp’s verzamelers. Laat dan gerust een reactie achter en wij plaatsen je foto graag erbij 🙂