De letter “R” zit weer in de maand en dat betekend dat we weer aan de kerst gaan denken. Zeker nu het weer omslaat, blikken wij alvast vooruit op de kerstmarkten van 2015.

Winterfair Ahoy

Ook dit jaar kan je weer genieten van 12.000 m2 winter-fair in Rotterdam. Deze winterfair is een van de grootste van ons land en biedt eigenlijk alles wat je moet weten voor aankomende winter. Laat jezelf een nieuwe coupe aanmeten, geniet van heerlijke proeverijen of doe een leuke workshop. Op de winterfair zijn meer dan 200 stands en sfeerkramen! Meer dan genoeg dus om je de hele dag te vermaken. Een goed idee is om hiervoor vakantieveilingen in de gaten te houden, want hier kan je bieden op twee kaarten tegelijk. Je kan naar de Winterfair in Rotterdam van Woensdag 2 december t/m Zondag 6 december

winterfair rotterdam

Kerstmarkten Maastrichten & Valkenburg 2015

Deze combinatie van kerstmarkten staat elk jaar wel op mijn agenda en verveelt nooit! Eigenlijk zijn dit twee aparte plaatsen met elke hun eigen kermarkt(en). Maar omdat deze twee plaatsen zo dicht bij elkaar liggen, is dit de ideale plek om eens heerlijk een weekendje te verblijven.

Maastricht is een heerlijk gezellig stad waar de Vrijthof is omgebouwd tot een sprookjesachtige kersmarkt met een gigantische ijsbaan en reuzenrad. Dit jaar kan je vanaf 29 November t/m 30 December naar de kerstmarkt in Maastricht.

In Valkenburg kan je genieten van meerdere kermarkten waaronder de kerstmarkt in de Gemeentegrot of Fluwelengrot. Deze grotten welke zijn omgebouwd tot kerstmarkt zijn onwijs gezellig en moet je zeker een keer meegemaakt hebben. Je kan van het kerstachtige Valkenburg genieten van 13 November t/m 3 Januari 2016.

kerstmarkt valkenbrug

Magriet Winterfair

Dit jaar wordt de Magriet Winterfair voor de 15de keer gehouden en is inmiddels uitgegroeid tot het groot winter evenement van Nederland. De winterfair is zoals het al een beetje zegt echt bedoelt om je klaar te stomen voor de winter en feestdagen. Zo krijg je alles mee van de leukste woonideeen, modetrends en kersttrends. Daarnaast kan je ook nog eens genieten van leuke optredes van bijvoorbeeld afgelopen jaar Nick & Simon. Zeker voor de vrouwen is dit een evenementen om eens heerlijk met je vriendinnen naartoe te gaan!

Heb jij nog andere leuke kerstmarkten of evementen dan horen wij dit natuurlijk graag en voegen we dit aan onze lijst toe!