De afgelopen jaren hebbben artiesten de weg gevonden naar de Kerstnummers en zo ook dit jaar! Afgelopen jaar kwamen onder andere Nick & Simon,Michael Buble en Glennis Grace met een kraker van een kerstalbum op de markt en ook dit jaar zullen er weer een paar prachtige platen op de markt komen. Wij hebben dan ook alvast het internet afgezocht naar nieuwe aangekondigde kerstalbums!

Mariah Carey

Met al twee kerstalbums op haar naam heeft ze nog steeds naar honger naar meer succes als het gaat om kerst. Als we de geruchten mogen geloven, komt de lady of Christmas met een derde plaat. De derde plaat zal niet zomaar een plaat worden, want hierin zal Mariah samenwerken met inmiddels al overleden artiesten (Michael Jackson?) en Disney-karakters! Een liedje met Mariah Carey en Olaf van Frozen zal dus zomaar aankomend jaar door onze boxen kunnen klinken 🙂

Common Linnets

Op 14 Oktober zal Ilse de lange haar nieuwe single ‘At Christmas Time’ kunnen bewonderen op de cd Americana Christmas. Op deze cd zal Ilse onderanderen in een rijtje te vinden zijn met grootheden als Neil Young en Bob Dylan.

R. Kelly

De inmiddels al 46-jarige R.Kelly maakte onlangs bekend een kerstalbum uit te willen brengen. Met de nieuwe cd ‘The 12 Nights of Christmas’ zal R.Kelly niet zomaar een kerst cd komen. Deze kerst cd moet namelijk naast het echte kerstgevoel geven ook nog eens prima te draaien zijn in de slaapkamer. Volgens de zanger van onder andere ‘I Believe I Can Fly’ zitten er een paar nummers tussen waar je prima de liefde op kan bedrijven.

Idina Menzel

Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van deze dame! Maar door haar single ‘Let it go’ in de Disney-Film Frozen heeft ze zich in een kaar op de kaart gezet. Op haar toer afgelopen zomer kondigde deze zangeres dan ook aan om een nieuwe album uit te brengen met sowieso een nummer genaamd “December Prayer”.

www.leannrimesworld.com

Darius Rucker & Sheryl Crow

Met de titel ‘Rucker’s Home for the Holidays’ zullen Darius Rucker & Sheryl Crow een nieuw kerstalbum uitbrengen. Het album zal vooral bestaan uit echte kerst krakers als I’ll Be Home For Christmas, Winter Wonderland en Please Come Home for Christmas. De combinatie van deze twee heerlijke stemmen en de oude krakers kan het niet anders dan een heerlijk album worden