Nog even en we zitten weer in November en dan mogen we weer stiekem wat kerstplaatjes gaan draaien. Afgelopen week brachten Nick en simon hun kerstcd al uit en kwamen hiermee op plaats twee van de album top 100. Tijd om te kijken welke albums dus niet mogen ontbreken in jouw kast aankomend jaar.

Nick en Simon: Christmaswith

Zoals hierboven al vernoemd mag dit jaar sowieso het album van Nick en Simon niet ontbreken. De twee volendammers zijn deze zomer de studio in gedoken en hebben een waanzinnige cd omgenomen met onder andere Katie Melua, Sandra van Nieuwland en Barbara Dex. De kerst cd bevat 13 nummers waarvan 1 nederlands nummer en 12 engelse versies. Een echte aandrader welke zeker dit jaar niet mag missen!

Michael Bublé: Christmas

Afgelopen jaar sprak ik al mijn waardering uit voor het album van Michael Bublé en ook dit jaar vind ik dit nog een echte must have. de kerst cd van Mister Bublé bevat 15 absolute kerstklassiekers onder handen ‘Silent Night’, ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’, ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ en ‘Santa Claus Is Coming To Town’. Toch zijn de nummers in een nieuw jasje gestoken (beetje jazie) waardoor ze degelijk anders zijn dan het orgineel. Michaels favorieten tijd is ook kerst en dat spat er dan ook vanaf!

John & Olivia N Travolta: This Christmas

in 1978 verschenen John Travolta en Olivia Newton John op het witte doek met de film Grease en afgelopen jaar (35 jaar later) kwamen ze met hun kerst album. De kerst cd staat vol met allerlei traditionele kerstnummer maar bevat ook enkele nieuwe kerstliedjes.

Glennis Grace’s One Christmas Night Only.

De drie bovengenoemde cd’s zijn nieuwe kerst albums waarvan ik denk dat je dit jaar zeker mee vooruit kan. Toch staat er ook nog een album op de agenda waar ik erg benieuwd naar ben. De vrouw met de goude strot oftewel Glennis Grace is namelijk ook bezig met een kerst album. Afgelopen woensdag name ze de kerstspecial op in de Noorderkerk te Amsterdam en op 15 november zal de cd uitgebracht worden met alle kestnummers welke glennis die avond heeft gezongen!