Van 16 November tot en met 23 December is de 27ste kerstmarkt van de gemeentegrot in Valkenburg. In de tientallen km lange gangen welke in ruimt 2000 jaar met de hand zijn uitgegraven vind je de oudste ondergrondse kerstmarkt van Europa.

Op 16 November zal de kerst weer zijn intrede in deze gangen maken en dat is zeker een bezoekje waard. Doormiddel van de oude gangen en de versiering en warmte van kerst komt hier het ware kerstgevoel naar boven. Ieder jaar trekt deze kerstmarkt zo een 140.000 bezoekers en in combinatie met de sfeer is deze grot een echt kerst sprookje en zeker een bezoekje waard.

In de gangen zijn meer dan genoeg dingen te beleven. Zo zijn er ieder jaar genoeg kraampjes waar je de nieuwste kerstrends kan bewonderen, leuke kerstcadeautjes en is het mogelijk om een lekker hapje en drankje te nuttigen.

openingstijden

De grotten zijn doordeweeks geopend van 12:00 – 21:00 uur en in het weekend van 10:00 – 21:00 uur. Er is dus ruim de tijd om je door de kilometers lange gangen wurmen. Ook is de kerstmarkt prima te betreden voor mensen welke mindervalide zijn doordat alle gangen op zijn minste 2,5 meter breed zijn.

Entree

Volwassenen €5,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar €3,- p.p.
Kinderen t/m 4 jaar krijgen gratis toegang