Ook dit jaar viel de AH kerst editie weer bij mij op de deurmat en ook dit jaar heb ik hem weer met veel plezier doorgelezen. Dit jaar is niemand minder dan Jamie Oliver de hoofdredacteur van het blad en deelt maar liefst 93 fantastisch kerstgerechten met ons.

De 93 kerst recepten van de AH zijn vrij gemakkelijk te maken en verdeelt in hapjes & drankjes, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten. Allemaal zijn ze zeer gemakkelijk te bereiden, maar nog veel belangrijker is dat ze er ook nog lekker uitzien. Alle producten zijn bij de AH verkrijgbaar wat het wel lekker makkelijk maakt!

Koken met de kinderen

Het blad staat ook dit jaar even stil om de kinderen te stimuleren om de keuken in te gaan. Zo staan er speciale recepten in welke de kinderen kunnen maken zoals pepernotentiramisu met vanille en de Griekse yoghurt.  Ook staan er enkele leuke tips/ideeen in om samen met de kinderen te koken.

Allerhande Kerstmarkten

Vanaf 10 December tovert Albert Heijn 800 winkels naar zogeheten Allerhande Kerstmarkten om. Op deze kerstmarkten vind je allerlei dingen welke aansluiten bij het magazine van AH. Zo is er een uitgebreid kerst assortiment, maar kan je ook de 16 ready tot cook recepten kopen van Jamie Oliver.

Heb jij de gids van de ah nog niet? Bij de winkels is de gids gratis verkrijgbaar en anders zal de gids ongetwijfelt deze week nog op je deurmat vallen.

Koken jullie zelf met kerst?